Krijojmë webfaqen tuaj me çmim shumë të lirë!

Nëse dëshironi të shpërndani reklamën tuaj në faqe shumë të vizituara interneti, ose në Facebook, ju oforojmë këtë shërbim me çmime shumë të lira!

KONTAKTONI ME NE

KatrorStudio.com ofron marketing në internet, TV dhe në Facebook. Për më shumë informata rreth marketingut që ofrojmë, klikoni katrorin mëposhtë

SHËRBIMET

Procesi jonë prodhon cilësi

1. Marrëveshja

Fillimsht arrijmë deri te marrëveshja me klientin.

2. Plani

Planifikohet se si do të jetë prezenca e projektit.

3. Puna

Fillojmë projektin dhe e përfundojmë në afat.

4. Testimi

E testojme projektin para se ta dorëzojmë.

5. Dorëzimi

Dorëzohet dhe tre ditë ndryshohet sipas kërkesës

Jemi këtu që biznesi juaj të bëj BOOM në Internet!

Përmes ideve kreative, Biznesit të sigurtë me ne dhe vendosmërisë për sukses

KONTAKTONI ME NE